Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15/5/14

ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Από την 1η Ιανουαρίου 2012 επήλθε με τον Νόµο του Καλλικράτη µια σηµαντική µεταβολή στα ζητήµατα της διαχείρισης των απορριµµάτων του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Ο µέχρι πρότινος διαδηµοτικός φορέας, ο ΕΣ∆ΚΝΑ, µετατράπηκε σε διαβαθµιδικό προβλέποντας µε αυτόν τον τρόπο για πρώτη φορά την ενεργό συµµετοχή της Περιφέρειας στα θέµατα της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων.
Έτσι δημιουργήθηκε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).
Η λειτουργία Εκτελεστικής Επιτροπής στον ΕΔΣΝΑ, με Πρόεδρο τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό, έδωσε ώθηση και ευελιξία στο δύσκολο έργο της Διαχείρισης των Απορριμμάτων.
Ως Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντάς μου την αρμοδιότητα της Τελικής Διάθεσης των Απορριμμάτων και των Αποκαταστάσεων.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε, τα τελευταία 2,5 χρόνια, αποτέλεσμα άριστης συνεργασίας της Περιφέρειας, των Δήμων, των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ και των εργαζομένων από οποιαδήποτε θέση και αν υπηρέτησαν αυτό το δύσκολο αντικείμενο.
20140506_105941
assets_LARGE_t_942_43742129
Η κατάσταση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής πριν το 2012…
 
 
Η κατάσταση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής μετά το 2012…
 
 
Τα συμπεράσματα είναι προφανή!!!




unsubscribe
 

 
http://www.emailwave.gr