Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20/6/13

Υδατοδρόμιο και στο Αγκίστρι




Ο Δήμος Αγκιστρίου πραγματοποίησε συνάντηση την εταιρεία Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. στην οποία κατατέθηκε η  πρόταση  για δημιουργία υδατοδρομίου
. Στη συνάντηση  παραβρέθηκαν ο  Δήμαρχος κ. Αθανασίου Ιωάννης , ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Λογοθέτης και του Αντιπροέδρου της εταιρείας Hellenic Seaplanes κ. Μιχάλη Ασσαριώτη συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η ευρύτερη ανάπτυξη του Δήμου σε σχέση με την δραστηριοποίηση των υδροπλάνων στην περιοχή.



Ο Δήμαρχος είπε ότι ο στόχος του είναι η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών έτσι ώστε να παρέχεται η απαιτούμενη επιχειρησιακή υποστήριξη σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να επιφέρει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο.
Ο κ.  Ασσαριώτης  είπε συγκεκριμένα « το υδροπλάνο θα αλλάξει την δημογραφία του τουρισμού στην Ελλάδα αναπτύσσοντας νέα τουριστικά προϊόντα δίνοντας δυνατότητες στους ξένους επισκέπτες για  άμεση μετάβαση σε πολλούς άλλους νησιώτικους προορισμούς».
Αμέσως μετά ακολούθησε επίσκεψη στο λιμάνι όπου υποδείχτηκε πιθανό σημείο πρόσδεσης  του υδροπλάνου.