Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27/5/13

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ


Η Οργανωτική Επιτροπή του Διήμερου Ειρήνης και Αλληλεγγύης, Μαραθώνας-Νέα Μάκρη, 1-2 Ιουνίου 2013, για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, ώρα 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του 3ου ορόφου στα γραφεία του Συνασπισμού (πλ. Ελευθερίας 1) με θέματα:
-       Ανακοίνωση-πρόσκληση για το διήμερο από τη Ν.Ε. Ανατ. Αττικής  και την ΠΚ Δήμου Μαραθώνα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.
-       Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Φώτης Δεληβοριάς και ο συντονιστής της ΝΕ Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Παν. Ροδάκης. Θα παραστούν οι βουλευτές Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ. Μητρόπουλος, Γ. Πάντζας και Νάσος Αθανασίου.

27/5/2013
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ