Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/11/11

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΘΕΣΕΩΣ
«ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ»
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ
 
Στο πλαίσιο υποστήριξης και ανάπτυξης δραστηριοτήτων, ο Δήμος Οινουσών προκηρύσσει την στελέχωση θέσεως
Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου
με στόχο την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού και την περαιτέρω αναβάθμιση
της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του.
Οι Οινούσσες είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, πλησίον και ανατολικά της Χίου, γνωστές διεθνώς για την σημαντική θέση τους στην παγκόσμιο εμπορική ναυτιλία. Οι Οινούσσες έχουν καθημερινή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία με την Χίο (20 ή 60 λεπτά της ώρας) και αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα μέσω Χίου (30 λεπτά της ώρας), καθώς και τέσσερις φορές την εβδομάδα με την Θεσσαλονίκη.
Αρμοδιότητες:
Παροχή υποστήριξης σε ειδικά θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες και οργανωτικές δομές του Δήμου. Επί τόπου καθημερινή παρακολούθηση της προόδου και της εκτελέσεως των έργων που αναλαμβάνει ή αναθέτει ο Δήμος (project management) με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε μόνιμους κατοίκους καθώς και επισκέπτες του νησιού. Παρακολούθηση προγραμμάτων χρηματοδοτήσεως και προετοιμασία προτάσεων για την ένταξη έργων του Δήμου σε αυτά. Διαχείριση και υποστήριξη ανθρώπινων πόρων. Άμεση και συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Μέριμνα για την ταχεία, ομαλή, συντονισμένη λειτουργία των υπηρεσιών, ώστε ο Δήμος να είναι ανταγωνιστικός, αποδοτικός (efficient) και αποτελεσματικός.
Προσόντα:
Επιτυχημένη προϋπηρεσία και πείρα τουλάχιστον 5 ετών στον ιδιωτικό ή Δημόσιο τομέα με αντίστοιχες αρμοδιότητες. Πτυχίο ανωτέρας ή ανωτάτης ημεδαπής ή αλλοδαπής σχολής. Άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και σύγχρονων τεχνολογιών. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, γραπτώς και προφορικώς. Αποδεδειγμένα χαρακτηριστικά, όπως αξιοπιστία, ικανότητα να εργάζεται ο/η υποψήφιος υπό πίεση, δημιουργικότητα, drive, self-motivation, ικανότητα να θέτει και να ανταποκρίνεται σε καταληκτικές ημερομηνίες (deadlines) και χρονοδιαγράμματα. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους.
ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ, ΦΙΟΣ, 821 01, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ: +30-22713- 51300, TOM (FAX): +30-2273- 51330
ΗΛ. TAX.: oinouses@0814.syzefxis.gov.gr cosmoin@ath.forthnet.gr
Παρέχονται:
Αμοιβή Ειδικού Συνεργάτη, η οποία καθορίζεται σύμφωνα με την υπ᾿ αριθμ. 2/3850/0022/19-2-2008(ΦΕΚ 85/ΥΟΔΔ/2008) ΚΥΑ. Ευκαιρίες και προοπτικές σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον.
Ο Ειδικός Συνεργάτης θα προσληφθεί αμέσως προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα από 9/1/2012 και έπειτα από αξιολόγηση και συνεκτίμηση των προσόντων του/της, κατόπιν προσωπικής συνεντεύξεως, με σύμβαση, η οποία θα λήξει με την λήξη της παρούσας Δημαρχιακής θητείας (Ιούνιος 2014). Στην συνέχεια, και βάσει της αποδόσεώς του/της, υπάρχουν δυνατότητες είτε να συνεχίσει ενδεχομένως ως Ειδικός Συνεργάτης και του επομένου Δημάρχου, είτε να αξιοποιηθεί σε διεθνείς εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους στον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Ευάγγελο Ηλ. Αγγελάκο, cosmoin@ath.forthnet.gr, μέχρι και την Κυριακή,
27 Νοεμβρίου 2011.
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011
Ο Δήμαρχος Οινουσσών
Ευάγγελος Ηλ. Αγγελάκος