Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/11/10

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον Συνδυασμό «Αττική Οδός», κ. Α. Γεωργιάδης, προέβη στην εξής δήλωση:



«Σήμερα ο ΛΑ.Ο.Σ. πέτυχε ίσως την πιο δύσκολή του νίκη. Παρά την όλη αυτή πόλωση που δημιούργησαν, τόσο τα εκβιαστικά διλήμματα του κ. Πρωθυπουργού, όσο και η “παντιέρα” του αντιμνημονίου, που δυστυχώς στρέφει την Ελλάδα προς τα “Αριστερά”, χωρίς να κερδίζει σε τίποτα ο κ. Σαμαράς, και παρά τις προβλέψεις πολλών ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. λόγω της υπεύθυνης πολιτικής του στάσεως θα μπορούσε να βρεθεί σε πολύ δύσκολη εκλογική θέση, έχουμε συγκρατήσει τα εκλογικά μας ποσοστά και μάλιστα σε πολλά σημεία τα έχουμε αυξήσει. Επίσης πρέπει να σημειώσουμε ότι, όπου η Ν.Δ. συνεργάζεται με το ΛΑ.Ο.Σ., όπως στις γνωστές περιφέρειες ή στο Δήμο της Αθήνας, παίρνει την πρώτη θέση, και όπου η Ν.Δ. δεν άκουσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη έπεται του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Εμείς δώσαμε έναν τίμιο εκλογικό αγώνα. Θέσαμε πραγματικά διλήμματα στους πολίτες για τα οποία θα εξακολουθήσουμε να μαχόμεθα όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.
Κλείνοντας, θα ήθελα ιδιαιτέρως να συγχαρώ στην Περιφέρεια Αττικής τους δύο νικητές, τον κ. Σγουρό και τον κ. Κικίλια. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που δώσαμε μαζί αυτό τον τίμιο και καλό αγώνα. Συνεχίζουμε. Πήγαμε καλά, θα πάμε στο μέλλον ακόμα καλύτερα».