Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/11/10

Ψηφοφορία υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη





Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στον Αη Γιάννη Σερρών. Έφθασε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τα έξι του παιδιά και συνεργάτες του. Κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα δήλωσε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. πως «Οι πολίτες σήμερα με την ψήφο τους εκφράζουν τη μεγάλη πίστη τους στις δυνατότητες του θεσμού της αιρετής περιφέρειας. Είναι μια πρόκληση για τους ανθρώπους που ζουν στην Κεντρική Μακεδονία, που έμαθαν να μάχονται, να οδηγήσουν τον τόπο σε νέα αναπτυξιακή προοπτική. Έχουμε εμπιστοσύνη στο τελικό αποτέλεσμα που θα είναι θετικό, θα είναι νικηφόρο. Οι πολίτες αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις του νέου θεσμού με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Κληθείς να σχολιάσει την επίσκεψη του κ. Ψωμιάδη στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης» ο κ. Μπόλαρης παρέπεμψε στη χθεσινή του δήλωση πως η έκφραση συγγνώμης θα πρέπει να απευθυνθεί στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας. Υπενθύμισε πως εύχεται να είναι ειλικρινής η μεταμέλεια του απερχόμενου Νομάρχη και να μην εντάσσεται στη λογική των επικοινωνιακών τρικ που έχει συνηθίσει. Γιατί αν συμβαίνει αυτό, κατέληξε ο κ. Μπόλαρης, τότε θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τη λαϊκή παροιμία πως από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.