Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11/10/10

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

10-10-2010Σήμερα από το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» βρίσκεται στην Πέλλα. Το απόγευμα στις 18.30μμ στο Ξενοδοχείο Ξενία θα παρουσιάσει, σε Συνέντευξη Τύπου, τον Αντιπεριφερειάρχη , γνωστό δικηγόρο κ Λάζαρο Μινασίδη.



Ο κ Βελόπουλος καταθέτοντας σειρά προτάσεων στα Γιαννιτσά για το Ν Πέλλας ανέφερε ότι: ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης είναι προσωπικότητα του Νομού, μακριά από το χρεοκοπημένο πολιτικό, κομματικό σύστημα το οποίο οδήγησε την Ελλάδα στην κατάρρευση.
Είναι μια προσωπικότητα μεγάλης εμβέλειας και κύρους και όχι μόνο στα όρια του Ν. Πέλλας.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου στα Γιαννιτσά για το ποιοι είναι οι άξονες του προγράμματος για το Νομό, ο κ Βελόπουλος απάντησε: ¨ο βασικός άξονας είναι η προστασία του αγροτικού – κτηνοτροφικού εισοδήματος από τα καρτέλ που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ανέχονται ή ίσως συνεργάζονται κιόλας και δεύτερον ο τουρισμός.
Η ανάπτυξη του χιονοδρομικού κέντρου σε σχέση με τη λίμνη Βεγορίτιδα και η δημιουργία αρχαιολογικού πάρκου στο Ν. Πέλλας ώστε ο Νομός να γίνει χώρος προσέλκυσης τουριστών.
Είναι ο νομός της απομόνωσης και της εσωστρέφειας αφού λείπουν οι οδικοί άξονες και αυτό οφείλεται στα δύο παλαιά κόμματα εξουσίας που εκπροσωπούνται από τους κκ Ψωμιάδη και Μπόλαρη.¨