Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/10/10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».



Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη 07/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Νέα Ζίχνη Σερρών και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κέντρο «Στέκι».

Την Παρασκευή 08/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τις Συκιές και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων περιοχή Δενδροφυτείας (Μελ. Μερκούρη και Ζαχ. Γούναρη γωνία).

? Επίσης, στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση βορειοηπειρωτών ομογενών και μεταναστών που ζουν στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Κρυστάλ).

? Το πρωί της ίδιας μέρας, στις 10.30, θα επισκεφθεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Στις 11.30 θα δώσει το παρών στην ημερίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα «Η αγροτική πολιτική της κυβέρνησης».

Το Σάββατο 9/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε εκδήλωση της Δ.Α.Κ.-Μ.Μ.Ε. στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη.

? Επίσης, στις 11 το πρωί του Σαββάτου θα εγκαινιάσει το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην άνω Περαία (συμβολή των οδών Σμύρνης και Ολυμπιάδος). Στις 11.30, στο Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα παρακολουθήσει την παρουσίαση του βιβλίου «Ν’ αλλάξουμε (την) πόλη» του Δημήτρη Κούβελα. Στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό της Καλαμαριάς, θα δώσει το παρών στο μικρό τελικό του 14ου Τουρνουά Μπάσκετ Γυναικών που διεξάγεται στη μνήμη της αθλήτριας Έφης Σιδηροπούλου.

Την Κυριακή 10/10 στις 11.30 το πρωί συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί την Ηράκλεια και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο καφέ Planet. Στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Λαγκαδά και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Λουτρών.

? Στις 10.00 το πρωί, στον Ι.Ν. Της Του Θεού Σοφίας, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα. Στις 8.30 το απόγευμα, θα παραστεί στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών Χειρουργείου.

Την Δευτέρα 11/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Θέρμη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης. Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Pietra).

Την Τρίτη 12/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Ροδολίβος και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Κινηματογράφου.

Την Τετάρτη 13/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Βέροια και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο Σταρ.

Την Πέμπτη 14/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Πανόραμα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας. Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ποντίων ομογενών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Ντίμπερ).