Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6/10/10

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΔΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

6 Οκτωβρίου 2010
Ο Κώστας Διάκος, υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ», κατά την διάρκεια του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις περιφέρειες της χώρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ανησυχούμε βαθύτατα από το περιεχόμενο του προσχεδίου του προϋπολογισμού. Πέρα από το γεγονός της νέας φορολογικής λαίλαπας που προβλέπει κυρίως με τους έμμεσους φόρους πλήττοντας την καταναλωτική δυνατότητα των πολιτών, θα έχει επιπτώσεις - με τη δεδομένη από το μνημόνιο προβλεπόμενη οικονομική λιτότητα - και για τους ΟΤΑ. Θεωρούμε ότι καθίσταται ακόμα δυσχερέστερη η δυνατότητα της αποδοτικής λειτουργίας τους καθ’ όσον δεν θα υπάρχει ο απαιτούμενος προϋπολογισμός για να εφαρμοστούν ουσιαστικά οι αρμοδιότητες που αποδίδονται με τις νομοθετικές ρυθμίσεις του Καλλικράτη».


Τηλέφωνο επικοινωνίας
Νάγια Παπαλιάκου 6977264379