Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/8/10

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΜΠΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Στο αθλητικό Γυμνάσιο Πόμπιας βρέθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου, κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των εργασιών που εκτελεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου. 
 


Την κ. Σχοιναράκη στην επίσκεψή της συνόδευσαν η νομαρχιακή σύμβουλος κ. Πόπη Δασκαλάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας.

Συγκεκριμένα στο Αθλητικό Γυμνάσιο Πόμπιας η Νομαρχία Ηρακλείου κατασκευάζει κτίριο που θα φιλοξενεί αποδυτήρια, ιατρεία, γραφεία, αποθήκη και WC, τα οποία χρειάζονται προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του σχολείου. Παράλληλα, διαμορφώνεται ο αύλειος χώρος και πραγματοποιείται αντικατάσταση των στοιχείων αμιάντου στο κτίριο του Γυμνασίου.