Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/12/10

"Δικαίωμα στην πόλη- Γ. Καμίνης"

"ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ"- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ"



Από το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης «δικαίωμα στην πόλη» εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο ,ο απερχόμενος δήμαρχος έχει την πλήρη ευθύνη για τα θέματα του Δήμου μέχρι τις 31/12/2010. Το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες του που αυτός επέλεξε και σ’ αυτόν αναζητούν κατευθύνσεις και οδηγίες. Ιδίως ο γενικός γραμματέας. Οι ευθύνες του απερχόμενου δημάρχου και των στενών συνεργατών του αφορούν όλα τα τρέχοντα θέματα και βέβαια αυτό των συμβασιούχων -πάντως δε, την εξασφάλιση της συνέχειας της αποκομιδής απορριμμάτων στην Αθήνα.

Χθες, ο νεοκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κάλεσε σε ένδειξη καλής θέλησης όλους όσοι εμπλέκονται στη διαχείριση των απορριμμάτων να εξασφαλίσουν έστω και την τελευταία στιγμή στην πόλη μας τις γιορτές που έχει ανάγκη ο εμπορικός κόσμος αλλά και οι μικροί και μεγάλοι δημότες.

Η παράταξη «δικαίωμα στην πόλη» δεν επιθυμεί στο δύσκολο κλίμα των ημερών να προσθέσει μια ανούσια για τους πολίτες παραδοσιακού τύπου πολιτική αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων .

Επιθυμία (όλων μας) είναι η πόλη να ξαναβρεί το ταχύτερο δυνατόν το πρόσωπό της. Το πρώτο που πρέπει να γίνει -και θα γίνει, όπως έχει δεσμευτεί ο Γιώργος Καμίνης- είναι η αναδιοργάνωση του μηχανισμού καθαριότητας σε υγιείς βάσεις.