Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14/10/10

Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ και ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ
· Την Παρασκευή 15/10 το πρωί, κλιμάκιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕΙΡΑΙΑ Νίκο Μπελαβίλα θα πραγματοποιήσουν παρέμβαση στον ΟΑΕΔ Πειραιά, για να βρεθούν και να συνομιλήσουν μαζί με τους συμπολίτες μας που πυκνώνουν καθημερινά τις ουρές της ανεργίας.



· Την Κυριακή 17/10 το απόγευμα θα επισκεφτούν το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά στην Παλιά Κοκκινιά, για να συνομιλήσουν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, αυτής της σημαντικής προσπάθειας της περιοχής μας.

· Την Τρίτη 19/10 το πρωί, ο Αλέκος Αλαβάνος επικεφαλής της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» , ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕΙΡΑΙΑ Νίκος Μπελαβίλας καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και της Cosco, για να ασκήσουν το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των θέσεων του συνδυασμού στους εργαζόμενους