Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/3/21

Περιφέρειας Αττικής - ΙΣΑ: Περίπου 10.000 rapid tests στην Αττική από τις αρχές Μαρτίου

 



Περιφέρειας Αττικής - ΙΣΑ: Περίπου 10.000 rapid tests στην Αττική από τις αρχές Μαρτίου

«Ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες λόγω της βαριάς επιδημιολογικής εικόνας της Αττικής, συνεχίζουμε τους εντατικούς ελέγχους, ενισχύοντας το δίχτυ προστασίας για όλους τους πολίτες» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής αναφορικά με τον αυξημένο αριθμό των rapid tests που διενεργούν σε όλη την Αττική οι Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης».

Ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα, πραγματοποιήθηκαν 2.432 rapid tests σε κοινωνικές Δομές, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και σε πολίτες στις εξής περιοχές: Αγία Παρασκευή, Νίκαια, Ελληνικό, Ίλιον, Πεδίο του 'Αρεως, Γαλατάς, Μέθανα, Βριλήσσια, Περιστέρι, Μεταμόρφωση, Ωρωπός, Μεταξουργείο, Καλλιθέα, Κορυδαλλό, Αχαρνές και Παλλήνη.

Από την έναρξη της Δράσης, (3 Μαρτίου), έχουν διενεργηθεί 9.617 rapid tests σε όλη την Αττική, ενώ τα θετικά περιστατικά που ανευρέθηκαν, επανεξετάστηκαν άμεσα και επιβεβαιώθηκαν στο σύνολο τους. Σημειώνεται ότι η δράση υλοποιείται σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενώ Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ είναι ο Δρ. Πάνος Ευσταθίου.