Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15/11/19

Ολιγόλεπτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Δέλτα

Ολιγόλεπτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Δέλτα

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, στο περιθώριο της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο εργοστάσιο της Ελληνικής Εταιρίας Χάλυβος, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
   Ο κ. Ιωαννίδης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Δέλτα, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις προσπάθειες σύνδεσης των βιομηχανικών περιοχών Σίνδου, Καλοχωρίου και Διαβατών με την τοπική κοινωνία. Επίσης, ανέφερε εν συντομία τις εξελίξεις στο ζήτημα του παραλιακού μετώπου στο Καλοχώρι, ενώ τον πληροφόρησε για τις συνθήκες στο στρατόπεδο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά και την ανάγκη ασφαλούς διαβίωσης των κατοίκων.
   Όπως αναφέρεται από το γραφείο τύπου του δήμου, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως θα επισκεφτεί σύντομα τον δήμο Δέλτα προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
   Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης Θόδωρος Καράογλου και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος κάλεσε τον κ. Ιωαννίδη σε συνάντηση στην Αθήνα για να συζητήσουν διεξοδικά τα θέματα της βιομηχανικής Ανάπτυξης στο δήμο Δέλτα.