Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24/10/19

Κυβερνητική δέσμευση για απομάκρυνση των προσφύγων από τις τουριστικές περιοχές του Δ.Βόλβης, δήλωσε πως έλαβε ο δήμαρχος

Κυβερνητική δέσμευση για απομάκρυνση των προσφύγων από τις τουριστικές περιοχές του Δ.Βόλβης, δήλωσε πως έλαβε ο δήμαρχος

Tη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να εγκατασταθούν πρόσφυγες και μετανάστες στις παραθαλάσσιες, τουριστικές περιοχές του δήμου Βόλβης έλαβε -όπως ο ίδιος δήλωσε- ο δήμαρχος, Διαμαντής Λιάμας, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε στην Αθήνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Ειδικό Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μάνο Λογοθέτη και τον γενικό γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, Μιχάλη Σταυριανουδάκη.
"Κατανόησαν ότι σηκώνουμε δυσανάλογο βάρος ως περιοχή στο ζήτημα του μεταναστευτικού και πως ο αριθμός των 2.000 προσφύγων στις τρεις δομές φιλοξενίας του δήμου θα πρέπει να παραμείνει σ' αυτό το επίπεδο. Παράλληλα, (χρειάζεται) να φροντίσουμε να ενισχύσουμε τις κρατικές δομές στους τομείς της ασφάλειας, της υγείας και της εκπαίδευσης, καθώς και τις υποδομές του δήμου, για να τυγχάνουν καλύτερων υπηρεσιών οι δημότες μας και οι μετανάστες" δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο κ.Λιάμας.