Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/9/19

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ


Με απόφασή του ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος όρισε για τον Δήμο Νισύρου τους παρακάτω τρείς (3) Αντιδημάρχους, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, με θητεία από την 3η Σεπτεμβρίου 2019 έως και την 2α Σεπτεμβρίου 2021.
1. Τον κ. Πάχο Βασίλειο ως Αντιδήμαρχο Εργοταξίου, Επίβλεψης Έργων, Περιβάλλοντος – Καθαριότητας, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Οχημάτων και Πρασίνου.
2. Τον κ. Τασιούλα Ευάγγελο ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοικητικού Προσωπικού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και Παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
3. Τον κ. Χασαπλαδάκη Δημήτριο ως Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακών Έργων των οικισμών Νικειών και Εμπορειού-Πάλων, Δημοτικής Περιουσίας, Πρωτογενούς Τομέα, και Πολιτικής Προστασίας.
Επίσης όρισε δύο εντεταλμένους συμβούλους:
Α. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τριανταφύλλου Γιάννη ως εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού.
Β. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Καφετζιδάκη Δήμητρα ως εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εκπαίδευσης.
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Πάχος Βασίλειος, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο.
Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 8η Σεπτεμβρίου, εξελέγη πρόεδρος του ΔΣ η σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ειρήνη Καρούτσου.
Επισυνάπτεται η απόφαση του Δημάρχου για τον ορισμό αντιδημάρχων.