Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/7/19

Συνάντηση Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη με Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Συνάντηση Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη με Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, στο γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Στην πρώτη τους αυτή συνάντηση συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση προγραμμάτων αθλητισμού, με ιδιαίτερη έμφαση σε προγράμματα άθλησης για όλους, με στόχο την ευζωία και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και συμφώνησαν να υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση κατά την οποία θα αναπτύξουν διεξοδικότερα τον τρόπο συνεργασίας τους.

Οι κ.κ. Αυγενάκης και Πατούλης δεσμεύτηκαν, επίσης, για πιο στενή συνεργασία αναφορικά και με το ζήτημα της συντήρησης και περαιτέρω αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αττική.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση θέλει και θα στηρίξει τις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής και το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη, κ. Πατούλη, για την διάδοση του αθλητικού πνεύματος.

Πιο αναλυτικά ο κ. Αυγενάκης σημείωσε:

«Με τον κ. Πατούλη μας συνδέει καλή χημεία και είμαι βέβαιος πως θα αναπτύξουμε άριστη συνεργασία προς όφελος του αθλητισμού και των κατοίκων του Λεκανοπεδίου.

Πρωταρχικός μας στόχος ως κυβέρνηση και ιδιαίτερα ως Υπουργείο είναι μέσα από τον αθλητισμό να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών και κυρίως να προετοιμάσουμε καλύτερους πολίτες για την κοινωνία μας.
 
Μέσω των κοινών δράσεων με την Περιφέρεια, στοχεύουμε στη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας, ώστε να γίνει συνείδηση ότι ο αθλητισμός αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό.  Δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες και εργαζόμαστε, ώστε να έχουμε έναν αθλητισμό προσιτό και εύκολα προσβάσιμο σε όλους».


Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη με τον οποίο στα παρελθόν έχουν συνεργαστεί εποικοδομητικά και υπογράμμισε πως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί με στόχο να δημιουργηθούν σε όλη την περιφέρεια Αττικής δομές αθλητισμού σύγχρονων προδιαγραφών για όλους τους πολίτες.