Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31/5/19

Ζωγράφου Ώρα για δουλειά

Ζωγράφου Ώρα για δουλειά
Ενωμένοι Μπορούμε

Σε μια πρωτοφανή σε παλμό και όγκο συγκέντρωση στην πλατεία Αλεξανδρή(Γαρδένια), ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Ζωγράφου Ώρα για δουλειά, Ενωτική Δύναμη για μια ανθρώπινη πόλη, Βασίλης Θώδας απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και δημοκρατικής πανστρατιάς απέναντι στη Διοίκηση της κας Καφάτσάκη και του ΣΥΡΙΖΑ.
Με το σύνθημα “Ενωμένοι μπορούμε” έδωσε το έναυσμα για την τελική ευθεία προς την μεγάλη μάχη της Κυριακής σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μισό βήμα απέμεινε για να στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη χειρότερη διοίκηση που πέρασε ποτέ από το Δήμο Ζωγράφου»
Ο κ. Βασίλης Θώδας κατά την ομιλία του τόνισε πως το αίτημα για αλλαγή πορείαςεκφράστηκε με τρόπο εκκωφαντικό και σε ποσοστό άνω του 75% στις κάλπες της περασμένης Κυριακής σημειώνοντας, υπό τον ήχο επευφημιών και χειροκροτημάτων, την ανάγκη για εγρήγορση και αγώναγια τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Κυριακή προκειμένου η βούληση του Ζωγραφιώτικου λαού για αλλαγή πορείας και πολιτικής να γίνει πραγματικότητα.
Πολίτες από όλους του πολιτικούς χώρους έδωσαν βροντερό “παρών” αποδεικνύοντας, σύμφωνα με τον κ. Θώδα, στην πράξη, το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που έχει σχηματιστεί στο πλευρό του απέναντι στην διοίκηση Καφατσάκη.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν παλαιά αυτοδιοικητικά στελέχη όπως ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Κούρκουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος, οι πρώην Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Ρήγας και Δημήτρης Μπουντούρης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Γεράσιμος Μαρκάτος, Τόνια Καλύβα, Χριστίνα Γκούμα, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Δαβουρλής, Κώστας Αγγελής, Αλέξης Βασιλείου, Μάκης Παπαδάτος και Άσπα Καραδήμα, μέλη και υποψήφιοι διαφόρων δημοτικών συνδυασμών της πόλης και κορυφαία στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής όπως ο βουλευτής και τέως υπουργός Νίκος Δένδιας, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή, Γρηγόρης Ψαριανός, Σοφία Βούλτεψη και Χάρης Θεοχάρης, πολιτευτές όπως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Τάσος Γαϊτάνης, Ντόρα Πάλλη, Βασίλης Σπανάκης, η Ιωάννα Γκελεστάθη, η Ρένα Βασιλάκη, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Βασίλης Ανδρικόπουλος καθώς και ο Δήμαρχος Δάφνης και υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Σταυριανουδάκης. Τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ. κ. Βαγγέλη Μειμαράκη τον εκπροσώπησε ο Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Παύλος Παλαιολόγος και τον Πρόεδρο του Ποταμιού κ. Σταύρο Θεοδωράκη, η διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου κα Μαριάννα Αντωνιάδη. Τον Βασίλη Θώδα προλόγισε μια εμβληματική προσωπικότητα της αυτοδιοίκησης ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και υποψήφιος ΒουλευτήςΔιονύσης Χατζηδάκης. Παρών ήταν και ο αρχιμανδρίτης Βενέδικτος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου.