Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/4/19

Η δράση της ΑΝ.Α.Σ.Α. κατά των ακροδεξιών και των φασιστών είναι σίγουρο ότι ενοχλεί

Οι ακροδεξιοί υβριστές του δ/ντη του Γυμνασίου – Λυκείου Σάμης είναι θρασύδειλοι και υποκινούμενοι

Η δράση της ΑΝ.Α.Σ.Α. κατά των ακροδεξιών και των φασιστών είναι σίγουρο ότι ενοχλεί


Η αναγραφή υβριστικών συνθημάτων στους τοίχους ενός σχολείου είναι από μόνο του ένα γεγονός καταδικαστέο. Η αναγραφή όμως συνθημάτων υβριστικών και απειλητικών στους τοίχους ενός σχολείου, με στόχο την πολιτική δράση ενός εκπαιδευτικού, είναι πράξη αντιδημοκρατική, φασιστική και πλήρως επικίνδυνη.


Περιμέναμε με υπομονή, δίνοντας ικανό περιθώριο ημερών, να ξεδιπλωθούν αντιδράσεις από φορείς, κόμματα και την κοινωνία των νησιών μας. Περισσότερο όμως περιμέναμε, παραμένοντας ρομαντικοί ως προς την πλήρη και αδιαπραγμάτευτη ανάγκη όλων όσοι ασχολούνται με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση να προστατεύουν τη δημοκρατία, αντιδράσεις των συνυποψηφίων μας στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση στον υποψήφιό μας, δ/ντη του Γυμνασίου – Λυκείου Σάμης, ούτε φωνή.
Βρισκόμαστε στο πλευρό του υποψηφίου μας Τάκη Βασιλάτου, που στοχοποιήθηκε από φασιστικά στοιχεία για την πολιτική του δράση και απαντάμε συνυπογράφοντας τη δική του απάντηση: “Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ”.


Όσο για υποψηφίους στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, που νομίζουν ότι θα “δοξαστούν κρυπτόμενοι”, υπενθυμίζουμε ότι το “κλείσιμο του ματιού” στην ακροδεξιά προς άγρα ολίγων ψήφων, είναι μια άκρως επικίνδυνη ατραπός και η σιωπή είναι συνενοχή στον ξεπεσμό.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α. είναι γνωστό ότι έχει ενοχλήσει αρκούντως πολιτικά πρόσωπα, κόμματα και ακροδεξιά κέντρα και απόδειξη αυτού είναι οι μηνύσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή Κέρκυρας στον Περιφερειάρχη για την πολιτική του δράση και τις επιλογές του.


Είναι απολύτως κατανοητό σε όλους εμάς στην ΑΝ.Α.Σ.Α. ότι ο δρόμος που βαδίζουμε είναι μονόδρομος ενάντια στο μίσος και στην προσπάθεια διχασμού των τοπικών κοινωνιών και ουδόλως πτοούμαστε από επιθέσεις και διώξεις.
Συνεχίζουμε....




Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών
- ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά