Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/3/19

Του Συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με επικεφαλής το ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Πέτρο Ν. Ανδρεάκο.

Του Συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με επικεφαλής το ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Πέτρο Ν. Ανδρεάκο.


Με ισχυρή δυναμική και θέληση για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και των υποψηφίων Συμβούλων της Κοινότητας Γυθείου του Μανιάτικου Προοδευτικού Συνδυασμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) στο Γύθειο την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.
Καινούργια πρόσωπα, νέα σε ηλικία και σε ιδέες, αλλά και έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνθέτουν τα πλήρη και ανανεωμένα ψηφοδέλτια του συνδυασμού.
Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους που για πρώτη φορά αποφασίζουν να προσφέρουν στο Δήμο μας.
Ο Πέτρος Ανδρεάκος, βλέποντας το μέλλον, ανανέωσε το συνδυασμό του με ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται μόνιμα στον τόπο μας.
Ανθρώπους που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τα προβλήματα του τόπου, δραστηριοποιούμενοι κοινωνικά και επαγγελματικά και ως εκ τούτου αποτελούν εγγύηση για τη συνεχή και επιτυχημένη πορεία του Δήμου.
Στη συνάντηση αυτή που αποτέλεσε το πρώτο καλωσόρισμα μεταξύ των υποψηφίων, ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με το έργο που έχει επιτελέσει, με συνέπεια στις δεσμεύσεις της, η δημοτική αρχή τα προηγούμενα χρόνια σε όλο το Δήμο, αλλά και για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Κοιτάζοντας Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α., καθορίστηκαν οι άξονες προτεραιότητας και τέθηκαν οι αναπτυξιακοί στόχοι της επόμενης δημοτικής περιόδου.
Μαζί πετύχαμε πολλά - Μαζί συνεχίζουμε
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Του Συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.