Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/2/18

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας Υπαπαντής στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης


Γ. Πατούλης: «Από αυτή τη σημαντική ημέρα για τη Χριστιανοσύνη στέλνουμε το μήνυμα πως οι Έλληνες ενωμένοι, με πίστη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο, θα τα καταφέρουμε»



Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου της Καλαμάτας, Παναγίας Υπαπαντής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δημάρχου της πόλης Παναγιώτη Νίκα.
Ο κ. Πατούλης παρακολούθησε την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία η οποία τελέστηκε, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, στον Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου.
Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, σε κεντρικές οδούς της πόλης της Καλαμάτας, την οποία συνόδευαν αγήματα του στρατού, φιλαρμονικές, μαθητές σχολείων, εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πολλοί πιστοί.
Αμέσως μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ παρακάθησε στο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα, παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, ο πρώην Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β.Λεβέντης, ο αν. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτσης, ο αν. υπουργός Εξωτερικών Γ.Κατρούγκαλος, βουλευτές του Ν. Μεσσηνίας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δ. Καφαντάρης, Μητροπολίτες και πλήθος κόσμου.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε:
« Με ιδιαίτερη συγκίνηση συμμετείχαμε στις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας για τον εορτασμό της Πολιούχου της πόλης Παναγίας Υπαπαντής. Θέλω να συγχαρώ το Δήμαρχο της πόλης Π. Νίκα για την άψογη διοργάνωση, με την οποία τίμησε την πόλη του με τον καλύτερο τρόπο.
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Χριστιανοσύνη. Από αυτή τη λαμπρή γιορτή στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους τους Έλληνες που δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια. Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως ενωμένοι, με πίστη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο, θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους».