Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10/12/18

Νέο βρεφονηπιακό σταθμό ολοκληρωμένης φροντίδας στη Φυλή χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής

Νέο βρεφονηπιακό σταθμό ολοκληρωμένης φροντίδας στη Φυλή χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής


Ένα ακόμη έργο για τη στήριξη των νέων γονέων και την ενίσχυση των υποδομών παιδικής φροντίδας στον δήμο Φυλής, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής με το ποσόν των 2,16 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας, έργο για το οποίο συνυπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς
Με τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση 99 νηπίων και βρεφών συνολικά το έργο αποσκοπεί στην ανακούφιση κυρίως των οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες. Ο σταθμός θα κατασκευασθεί σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1.230 τ.μ., και θα περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και περιβάλλοντα χώρο με παιδική χαρά, σημεία πρασίνου και αύλειο χώρο.