Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25/10/18

Κολυμπώντας από τον Άγιο Ευστράτιο στη Λήμνο

Κολυμπώντας από τον Άγιο Ευστράτιο στη Λήμνο

Μια πρωτότυπη εκδήλωση με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Αγίου Ευστρατίου θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στο πέρασμα Άγιου Ευστρατίου- Λήμνου.
Η «Ελληνική ομάδα της Μάγχης» της PastraCretonaxiosa θα κολυμπήσει σε μια απόσταση 45 χιλιομέτρων, αποβλέποντας μέσα από τον εμπνευσμένο και υψηλό αυτό συμβολισμό στην ανάδειξη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα μικρά νησιά του Αιγαίου και ιδιαίτερα οι νέοι που ξεκινούν τη ζωή τους.
Η εκδήλωση αυτή έχει συγκεκριμένο στόχο να υποστηριχθεί εκ μέρους της «Ελληνικής ομάδας της Μάγχης» η φοιτήτρια Ζωή Τζομπανέλλη. Η Ζωή είναι η μοναδική απόφοιτος του Λυκείου του Αγίου Ευστρατίου που πέτυχε στις εισαγωγικές πανελλαδικές εξετάσεις του 2018. Μαζί με τη συμβολική πράξη της κολύμβησης στο πέρασμα Αγίου Ευστρατίου- Λήμνου, οι κολυμβητές της ομάδας θα παραδώσουν στη Ζωή Τζομπανέλλη υποτροφία για τις σπουδές της.
Πρόκειται για την πρώτη υποτροφία που παρέχετε στο πλαίσιο της προσπάθειας για επιβράβευση άριστων μαθητών- φοιτητών των ακριτικών μας νησιών.
Την ομάδα θα συνοδεύει και θα υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της κολύμβησης το ιστιοπλοϊκό σκάφος «Πριγκίπισσα της Λήμνου». Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα γίνει παρουσία και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου η υποδοχή των κολυμβητών στη Λήμνο, όπου θα παραδοθεί η υποτροφία στη Ζωή Τζομπανέλλη και θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.