Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8/12/17

«Ο Ερντογάν αναβάθμισε τις απαράδεκτες βλέψεις της τουρκικής αστικής τάξης ενάντια στη χώρα μας»

«Ο Ερντογάν αναβάθμισε τις απαράδεκτες βλέψεις της τουρκικής αστικής τάξης ενάντια στη χώρα μας»


«Ο Ερντογάν, με την επίσκεψή του στην Ελλάδα, αναβάθμισε τις απαράδεκτες βλέψεις τής τουρκικής αστικής τάξης ενάντια στη χώρα μας, με αποκορύφωμα την αμφισβήτηση, ευθέως, της Συνθήκης της Λωζάννης μαζί με όλα τα υπόλοιπα που είπε περί μειονότητας κ.λπ.
Την ίδια στιγμή, δεν επιβεβαιώθηκαν όλοι αυτοί οι διθύραμβοι που σήκωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το προηγούμενο διάστημα για "ιστορική επίσκεψη" του Προέδρου Ερντογάν» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Την ίδια στιγμή, αποδείχθηκε και με αυτές τις συναντήσεις και τις συζητήσεις ότι η γεωστρατηγική αναβάθμιση που πολυδιαφημίζει η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα ζητήματα, δημιουργεί τεράστιους κινδύνους και για τον λαό μας και για όλους τους λαούς της περιοχής» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.
Ο ίδιος επεσήμανε επίσης ότι «στηρίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα μας στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού για την αναγνώριση του ανεξάρτητου, κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους με σύνορα του 1967 και πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως η οικονομική και στρατιωτική συνεργασία τής ελληνικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την κυβέρνηση του Ισραήλ, με αυτό το κράτος δολοφόνο του παλαιστινιακού λαού, των λαών της περιοχής και βεβαίως να σταματήσει και κάθε συνεργασία και συμμετοχή στα σχέδια του αμερικαάνικού ιμπεριαλισμού».