Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20/10/18

Νομοθετική ρύθμιση ζητά η ΚΕΔΕ για το ζήτημα της επιστροφής πρώην δημοτικών αστυνομικών στους ΟΤΑ

Νομοθετική ρύθμιση ζητά η ΚΕΔΕ για το ζήτημα της επιστροφής πρώην δημοτικών αστυνομικών στους ΟΤΑ

Νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει την εξαίρεση της διαδικασίας επιστροφής στους δήμους των πρώην δημοτικών αστυνομικών από την απαγόρευση που ισχύει κατά την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ζητεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Η ΚΕΔΕ επισημαίνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 2190/1994, απαγορεύονται μεταβολές για το χρονικό διάστημα του ενός μηνός που προηγείται της ημερομηνίας διεξαγωγής τους και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών.
Για το λόγο αυτό η ΚΕΔΕ ζητά από τα συναρμόδια υπουργεία να καταθέσουν ρητή εξαίρεση των δημοτικών αστυνομικών, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σχετική διαδικασία για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται μέχρι την ολοκλήρωση της επιστροφής τους στους δήμους.