Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18/10/18

Ορίζοντες Ηπείρου Διεύρυνση οργανωτικής γραμματείας

Ορίζοντες Ηπείρου Διεύρυνση οργανωτικής γραμματείας

Νέα διεύρυνση της Οργανωτικής Γραμματείας

Οι Ορίζοντες Ηπείρου ανακοινώνουν νέα διεύρυνση της οργανωτικής γραμματείας της παράταξης.
Σε αυτήν εντάσσονται πλέον και οι:
Νικολάου Νικολέτα, στέλεχος της βιομηχανίας Δωδώνη, Ιωάννινα
Καραμποΐκης Σπύρος, αστυνομικός, συνδικαλιστής, Ιωάννινα
Ράιδος Ιωάννης, κτηνοτρόφος, πρόεδρος κοινότητας Πολυγύρου Δωδώνης, Ιωάννινα
Η οργανωτική γραμματεία αριθμεί πλέον 32 μέλη.

Ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Ριζόπουλος με αφορμή τη νέα διεύρυνση, δήλωσε:
«Καλωσορίζω τα τρία νέα μέλη στον στενό πυρήνα της ομάδας μας. Πρόκειται για τρία στελέχη με ξεχωριστές ικανότητες και έντονη κοινωνική δραστηριότητα τα οποία θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε, στην κοινωνία της Ηπείρου, τη συνολική μας επιρροή αλλά και ειδικότερα να επικοινωνήσουμε ακόμη καλύτερα την έννοια της Περιφερειακότητας.

Η ένταξη της Νικολέτας Νικολάου, όπως ακριβώς και του Γιάννη Ντάλα -προέδρου των εργαζομένων στην Πίνδος ΑΕ-, αποδεικνύει ότι για εμάς η στρατηγική εξωστρέφειας και στην οικονομία, πρέπει σαφέστατα να λαμβάνει υπόψη της τίς στρατηγικές ανάπτυξης των υγιών βιομηχανιών της περιοχής, συγχρόνως όμως πρέπει να καταγράφει ισότιμα και τη φωνή των εργαζομένων τους.

Ο Σπύρος Καραμποΐκης μας βοηθά να εστιάσουμε στο σημαντικό για εμάς κομμάτι της ασφάλειας των πολιτών, στην διαμόρφωση του κοινωνικού μας προγράμματος. Έχει τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση τις οποίες εμείς θα αξιοποιήσουμε.

Ο Ιωάννης Ράιδος θα είναι η ζωντανή φωνή της παράταξής μας στη σύνδεσή μας με το σύνολο της πρωτογενούς παραγωγής.
Ειδικότερα για την κτηνοτροφία, συμφωνούμε ότι σήμερα αποτελεί θύμα των εκλογικών πελατειακών σχέσεων του περιφερειάρχη, δημιουργώντας ένα άρρωστο τρίγωνο εξάρτησης μεταξύ περιφέρειας, κτηνοτρόφων και γαλακτοβιομηχανιών.
Αυτό πρέπει να σπάσει. Για να σπάσει, πρέπει να δοθεί στους κτηνοτρόφους -ανεξαρτήτως μεγέθους- η δυνατότητα διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξης. Για να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να σταθούν στα πόδια τους ώστε να μπορούν να διαπραγματευθούν με τις γαλακτοβιομηχανίες από θέση ισχύος.

Τους εύχομαι καλό αγώνα στα νέα τους καθήκοντα. Έχουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μου.»