Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19/9/18

Δήλωση Σπύρου Ριζόπουλου για κείμενο αρχών και υπογραφές

Δήλωση Σπύρου Ριζόπουλου για κείμενο αρχών και υπογραφές



Με αφορμή την ανακοίνωση, από την Οργανωτική Επιτροπή, του κειμένου αρχών και θέσεων καθώς και τη δημοσιοποίηση των ονομάτων 247 συμπολιτών μας που το συνυπογράφουν, ο Σπύρος Ριζόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Επί 16 μήνες, οι συμπολίτες μου -που αργότερα εξελίχθηκαν σε γραμματεία οργανωτικού- και εγώ, οργώσαμε όλη την Ήπειρο με ομιλίες και κοινωνικές διαβουλεύσεις. Είχαμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την έννοια της Περιφερειακότητας με συγκεκριμένες προτάσεις και μοναδικό γνώμονα την έξοδο της Ηπείρου από την κρίση.
Αυτή η υπέροχη διαδρομή καταλήγει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με την προσυπογραφή 247 συμπολιτών μας Ηπειρωτών οι οποίοι πέραν του ότι έρχονται σε μία συνολική συμφωνία πως το μέλλον της διοίκησης της Περιφέρειας είναι η περιφερειακότητα, πάνω απ’ όλα κατορθώνουν ένα μεγάλο πολιτισμικό άλμα: Από μία Ήπειρο που είχε ξεχάσει να μιλάει, να σπάνε τα δεσμά και να εκφράζονται άφοβα.
Οι Ηπειρώτες αποφάσισαν ότι θέλουν να στηρίξουν μια νέα πολιτική πρόταση που λέγεται Περιφερειακότητα.
Η νίκη αυτή ανήκει στους Ηπειρώτες.