Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27/6/18

Κ. Μπακογιάννης: Λειτουργούμε με γνώμονα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές

Κ. Μπακογιάννης: Λειτουργούμε με γνώμονα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές


Η Στερεά Ελλάδα δεν ζητά ρουσφέτι, δεν είναι της λογικής "δώσε και σε μένα μπάρμπα". Είναι η μοναδική Περιφέρεια χωρίς πανεπιστήμιο» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης κατά τη διάρκεια παρέμβασης του.
Ο κ Μπακογιάννης αναφέρθηκε στις επεξεργασίες της τοπικής αυτοδιοίκησης στην κατάρτιση της πρότασης για το «Δελφικό Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας» και σημείωσε ότι «εμείς ζητάμε το Πανεπιστήμιο για να δημιουργήσουμε ένα φρένο στην ερήμωση, τη φτώχεια και την μετανάστευση των νέων».
Το «Δελφικό Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας» που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, προβλέπει σχολές και τμήματα μαζί με ινστιτούτα σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.
Εξάλλου, ο κ. Μπακογιάννης, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε πως «κάνουμε προτάσεις και το μόνο που ζητάμε είναι ο διάλογος. Όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να καταλάβουν επιτέλους την αναγκαιότητα του πανεπιστημίου. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, αλλά εμείς επιμένουμε. Γιατί πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας. Γιατί λειτουργούμε με γνώμονα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές».