Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11/5/18

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Φιλία» Φέλμπερτ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Φιλία» Φέλμπερτ

Συνάντηση Συνεργασίας είχε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος με αντιπροσωπεία της πόλεως Φέλμπερτ της Γερμανίας. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι κύριοι: Volker Münchow, Πρόεδρος του Συλλόγου «Φιλία» Φέλμπερτ και Αντιδήμαρχος Φέλμπερτ, Hans-Dieder Schneider, Ταμίας Συλλόγου «Φιλία» Φέλμπερτ, Lazaros Papaioannou, Αντιπρόεδρος Συλλόγου «Φιλία» Φέλμπερτ και Nikolaos Bouikidis Αντιπρόεδρος Συλλόγου «Φιλία» Φέλμπερτ. 
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου παρουσία του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλειου Γιόγιακα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Σταύρου Κατσίλη, του Αντιδημάρχου κ. Δημήτριου Πάκου και του Επιστημονικού  Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Γεώργιου Ντάνη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου «Στοργή» κα Έλενα Κάσαρη και ο Διευθυντής του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Σούρλας.
Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία και προσφορά και αναφέρθηκε σε επιμέρους ζητήματα ενώ έκανε ειδική μνεία στην ανάπτυξη επιπλέον πρωτοβουλιών στους τομείς της πολιτικής προστασίας, της κοινωνικής πρόνοιας, της  επιχειρηματικής και τουριστικής ανάπτυξης. 
Ακολούθησε διευρυμένη σύσκεψη κατά την οποία η Γερμανική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για επιμέρους δράσεις της Προνοιακής πολιτικής του Δήμου και καθορίστηκαν τρόποι συνεργασίας για στήριξη των Προνοιακών Δομών.
Γραφείο Δημάρχου
Ηγουμενίτσας