Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28/3/18

Τρία σημαντικά έργα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Β΄ Βάθμιας Υγείας εντάχθηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη

Με απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εντάχθηκαν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 τα έργα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των νοσοκομειακών μονάδων Άργους, Ναυπλίου, Κορίνθου, Σπάρτης και Μολάων


Τρία σημαντικά έργα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Β΄ Βάθμιας Υγείας εντάχθηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014 – 2020»
Ειδικότερα, σε συνέχεια της Πρόσκλησης με τίτλο «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Β' ΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ» εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» οι παρακάτω πράξεις:
«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 933.000,00 €. Η Πράξη αφορά σε προμήθεια ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού του ΓΝ Αργολίδας, για την κάλυψη βασικών, αλλά και κρίσιμων αναγκών και των δύο νοσοκομειακών μονάδων που απαρτίζουν το ΓΝ Αργολίδας, της Ν.Μ Άργους και της Ν.Μ Ναυπλίου.
 Η προτεινόμενη προμήθεια εξοπλισμού, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε νοσοκομειακής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας,έχει ως εξής:
Ν.Μ. Ναυπλίου: Λαπαροσκοπικό σύστημα πλήρες- hd 3d, Αναισθησιολογικό συγκρότημα πλήρες, ακτινογραφικό συγκρότημα, συσκευή ηλεκτροθερμικής συγκόλλησης αγγείων, σκιαλυτική λυχνία με δορυφόρο- τύπου led, φορητό ακτινογραφικό, τράπεζα γενικής χειρουργικής, εξεταστική μονάδα ωρλ- unit, ενδοσκοπικό σύστημα βιντεοβρογχοσκόπησης hd.
Ν.Μ. Άργους: μαστογράφος ψηφιακός, 50 σετ ηλεκτρικής κλίνης νοσηλείας με τραπεζοτουαλέτα, σύστημα άμεσης ψηφιακής ακτινογραφίας, υπερηχοτομογράφος γενικής χρήσης.
«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ», Προϋπολογισμού 255.000,00 €. Αντικείμενο της πράξης είναι η προμήθεια ενός κλιβάνου ατμού με ατμογεννήτρια, ενός φορητού ακτινοσκοπικού μηχανήματος και ενός πλήρους αναισθησιολογικού συγκροτήματος για το Χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.
«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ (Ν.Μ.ΣΠΑΡΤΗΣ - Ν.Μ.ΜΟΛΑΩΝ)» προϋπολογισμού 390.000,00 €. Αντικείμενο της πράξης είναι η προμήθεια και εγκατάσταση μηχανημάτων τεχνητού νεφρού κλασικής αιμοκάθαρσης (20 τεμάχια) για την Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας και (10 τεμάχια) για την Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.