Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/3/18

Παρουσίαση Βιβλίου Λεύκωμα Κάζη

Παρουσίαση Βιβλίου Λεύκωμα Κάζη

Την Παρασκευή 16-3 παρουσιάστηκε η Γ’ έκδοση του λευκώματος του καταξιωμένου συλλέκτη και συγγραφέα, κ. Αθανασίου Κάζη, μεταφρασμένο στην Αγγλική γλώσσα, με τίτλο «Δράμα. Εικόνες και Μνήμες της Παλιάς Πόλης».
Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε στο δραμινό κοινό την επανέκδοση του λευκώματος με σπάνιο φωτογραφικό και ιστορικό υλικό του γνωστού δραμινού συλλέκτη, κ. Αθανασίου Κάζη. Η ΔΕΚΠΟΤΑ με την πολύτιμη αρωγή της εταιρείας Raycap, προχώρησε στην τρίτη επανέκδοση του λευκώματος και μάλιστα στη δίγλωσση επανέκδοση, δίνοντας τη δυνατότητα τόσο στους συμπολίτες μας, όσο και στους ξένους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα την περιπετειώδη ιστορική διαδρομή της πόλης μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Κάζη, ο οποίος παρέδωσε το τεράστιο σε όγκο, αλλά και σε αξία υλικό του που με αφοσίωση συνέλεξε για να μπορούν οι νεότεροι να μάθουν και οι παλαιότεροι να θυμηθούν. Φυσικά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ, κ. Γιώργο Ψαρρά, για την αστείρευτη προσφορά του στον πολιτισμό και στην εταιρεία Raycap που για ακόμη μια φορά αποδεικνύει ότι στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους εγχειρήματα. Εύχομαι το λεύκωμα αυτό να αποτελέσει καθοδηγητή για το μέλλον κάθε ερευνητή και είμαι σίγουρος ότι η καινούργια έκδοση θα συμβάλει στη γνώση και στην τεκμηρίωση της ιστορίας αυτού του τόπου που τόσο πολύ αγαπάμε».
Από το Γραφείο Τύπου