Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/2/18

Την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ισώματος του Δήμου Ερυμάνθου


Την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ισώματος του Δήμου Ερυμάνθου με προϋπολογισμό 320.000€ αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, στην τελευταία της συνεδρίαση, μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Είχαν προηγηθεί σχετικά έγγραφα αιτήματα του Δήμου και αντίστοιχες επαφές και συζητήσεις του Δημάρχου, τόσο με τον Περιφερειάρχη, όσο και με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, ο οποίος και συναίνεσε για τη χρηματοδότηση του έργου.
Σύμφωνα με τη μελέτη και το Τεχνικό Δελτίο που συντάχθηκαν και υποβλήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία και τους συνεργάτες μηχανικούς του Δήμου, προβλέπεται η ριζική ανακατασκευή του υφιστάμενου γηπέδου, όπως και η επίστρωσή του με τεχνητό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.
Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για την ικανοποίηση ενός παλαιού και δίκαιου αιτήματος του Δήμου μας και της Τ.Κ. Ισώματος. Με την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου θα δοθεί η δυνατότητα σε μία από τις παλαιότερες και ιστορικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αχαΐας, όπως είναι ο Πείρος Ισώματος, να συνεχίσει κάτω από καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες τη συμμετοχή της και τη συνεισφορά της στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αχαΐας. Εκτός όμως από τον «Πείρο», το νέο και σύγχρονο αυτό γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούν και άλλες Ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας και ιδίως οι όμορες και γειτονικές. Χαιρετίζω λοιπόν τη σημαντική για το Δήμο Ερυμάνθου αυτή απόφαση, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή μου για το προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και για τη θετική ανταπόκριση του αρμόδιου Υπουργείου και της Κυβέρνησης».
Εκ του Δήμου