Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29/12/17

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για το 2018

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για το 2018

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, αποτελεί μια καινούργια αρχή, με νέες προσδοκίες για το μέλλον. Κρατώντας ό,τι καλύτερο από αυτήν που πέρασε, με εφόδιο τις διαχρονικές ανθρώπινες αξίες, με ενότητα και αποφασιστικότητα, είμαι σίγουρος ότι το 2018 θα αποτελέσει την ευκαιρία για την ανάδειξη των στοιχείων της κοινωνίας μας που την καθιστούν δυνατή, με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον.
Αναλαμβάνοντας ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για μια πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική και πιο αρμονική κοινωνία, αφήνοντας πίσω αυτά που μας χωρίζουν, κρατώντας μονάχα ό,τι μας ενώνει, δημιουργώντας, έτσι, ισχυρά εφαλτήρια προόδου.
Η πολιτεία, οφείλει να δείξει έμπρακτα στον υπερήφανο Ελληνικό λαό την έξοδο από την οικονομική κρίση, να δώσει τέλος στην αβεβαιότητα, να διασφαλίσει την ευημερία και την αξιοπρέπειά του, αποδεικνύοντας ότι οι κόποι και οι θυσίες του έχουν αντίκρισμα.
Θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία για το μέλλον της πατρίδας μας και το 2018 να φέρει πολλά θετικά μηνύματα για τη χώρα μας.


Ο Δήμαρχος Ιλίου
Νίκος Ζενέτος