Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/6/17

Καταγγέλλει η ΚΕΔΕ τα επεισόδια σε βάρος αντιπροσωπείας της έξω από το υπ. Εσωτερικών

Καταγγέλλει η ΚΕΔΕ τα επεισόδια σε βάρος αντιπροσωπείας της έξω από το υπ. Εσωτερικών

Ως στημένα χαρακτηρίζει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) τα επεισόδια που έγιναν το πρωί, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, σε βάρος αντιπροσωπείας της, με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Γιώργο Πατούλη.
Την ώρα που η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ κατέφθανε στο υπουργείο, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα των συμβασιούχων, δέχθηκε επίθεση από «γνωστούς-αγνώστους "επαγγελματίες" προβοκάτορες», όπως αναφέρει σε σχετικό ψήφισμα που ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιό της, στη σημερινή του συνεδρίαση.
Οι συγκεκριμένοι, επισημαίνει η ΚΕΔΕ, «είχαν εισχωρήσει στο πλήθος των εργαζομένων στους ΟΤΑ που διαδήλωνε εκείνη τη στιγμή έξω από το υπουργείο».
Σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, «οι «στημένες αποδοκιμασίες» σε βάρος των αιρετών της αυτοδιοίκησης έχουν ηθικούς αυτουργούς. «Αυτούς που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφαλή παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης στη συνάντησή τους με την κυβέρνηση. Μιας κυβέρνησης που στρέφεται συνειδητά σε βάρος των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης» τονίζει η ΚΕΔΕ στο σχετικό ψήφισμά της.