Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/3/17

Εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στους Παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου

Εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στους Παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου


Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και την Αντιμετώπιση Τραυματισμών και Επειγόντων Παθολογικών Περιστατικών παρακολουθούν οι Παιδαγωγοί των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου στην Κεντρική Υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας – Ε.Κ.Α.Β, τον μοναδικό δημόσιο φορέα παροχής υπηρεσιών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας στην Ελλάδα.
Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της διαρκούς επιμόρφωσης των Παιδαγωγών Προσχολικής Αγωγής, με τη συμμετοχή μικρού αριθμού ατόμων κάθε φορά, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απρόσκοπτη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε σχετικά:
«Για εμάς, ο τομέας της πρόληψης είναι πολύ σημαντικός, σε όλα τα επίπεδα. Για το λόγο αυτό, δίνουμε βαρύτητα στην εκπαίδευση των Παιδαγωγών μας σε θέματα ασφάλειας και προστασίας της υγείας. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες υλοποιείται σε συνέχεια παρόμοιων σεμιναρίων που έχουν προηγηθεί, όπως η Αντισεισμική Προστασία, η Πυρασφάλεια κλπ.»