Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/3/17

Έκθεση στο Πανόραμα Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ο ξεχωριστός καλλιτέχνης που ζωγραφίζει με το στόμα

Έκθεση στο Πανόραμα
Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ο ξεχωριστός καλλιτέχνης που ζωγραφίζει με το στόμα



Την έκθεση του Τριαντάφυλλου Ηλιάδη φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Ενός καλλιτέχνη που ζωγραφίζει με το στόμα και που έχει ως μότο ζωής τη φράση «αν υπάρχει θέληση μπορεί να πετύχεις τα πάντα. Χρειάζεται θέληση και κουράγιο, γιατί καθήμενος δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Μόνο με εγρήγορση, αλλά με εγρήγορση δημιουργική, σχεδιάζοντας αξιόλογα έργα».
Ο 67χρονος Τριαντάφυλλος Ηλιάδης γεννήθηκε με αναπηρία στα χέρια και τα πόδια, από γονείς αγρότες και από πολύ μικρός ξεκίνησε να ζωγραφίζει. Έχει κάνει ήδη δεκάδες ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών, από δεκάδες πολιτιστικούς συλλόγους, δήμους, εκπροσώπους του στρατού, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ανθρώπους της Τέχνης και των Τεχνών, ενώ πρόσφατα η προσφορά του αναγνωρίσθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Τα εγκαίνια της έκθεσής του, που θα φιλοξενηθεί στο φουαγιέ του δημαρχείου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 του μηνός.