Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/2/17

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου παρέμβασης σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο την κατασκευή-ανακατασκευή-συντήρηση τους, μέσω του Προ
γράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε σήμερα, σειρά προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους Σάμου, Τεμπών, Λεβαδέων και Θηβαίων.

Με τον Δήμο Σάμου υπογράφτηκαν τα σχέδια των προγραμματικών συμβάσεων για τις πράξεις:
1. «Ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο Χώρας του Δήμου Σάμου»
2. «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Σάμου, Ν. Σάμου»
3. «Αντικατάσταση φωτισμού κλειστού γυμναστηρίου Πυθαγορείου Δήμου Σάμου»
Τον Δήμο Σάμου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος, παρουσία του Βουλευτή Νομού Σάμου, Δημήτρη Σεβαστάκη.

Με τον Δήμο Τεμπών υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση για την πράξη: «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου Γόννων (δήμου Τεμπών)».
Τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κολλάτος, παρουσία του βουλευτή του Νομού Λάρισας, Νίκου Παπαδόπουλου.

Με τον Δήμο Λεβαδέων υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση για την: «Βελτίωση εγκαταστάσεων ανακυκλοφορίας υφιστάμενου Ανοιχτού Κολυμβητηρίου Λιβαδειάς Ν. Βοιωτίας».
Τον Δήμο Λεβαδέων εκπροσώπησε η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου, παρουσία του Βουλευτή Νομού Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου.

Με τον Δήμο Θηβαίων υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση για την: «Βελτίωση τάπητα στίνου δημοτικού σταδίου Θήβας (Α’ φάση) Ν. Βοιωτίας».
Τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, παρουσία του Βουλευτή Νομού Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου.