Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13/10/16

Εργασίες από την ΠΙΝ για την αναβάθμιση των γηπέδων Αγίου Ματθαίου και Λευκίμμης Κέρκυρας


Εργασίες από την ΠΙΝ για την αναβάθμιση των γηπέδων
Αγίου Ματθαίου και Λευκίμμης Κέρκυρας


Δύο προγραμματικές συμβάσεις ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, προκειμένου η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να εκπονήσει μελέτες και να πραγματοποιήσει παρεμβάσεις, εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού σε δύο γήπεδα της Κέρκυρας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σταθερή στήριξη του αθλητισμού στα Ιόνια Νησιά.
Πρόκειται για το γήπεδο Αγίου Ματθαίου και για το γήπεδο Λευκίμμης και συγκεκριμένα:

1/ Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, του Δήμου Κέρκυρας και του Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου,βάσει της οποίας, η ΠΙΝ θα υλοποιήσει τις εξής εργασίες στο γήπεδο Αγίου Ματθαίου:

  • Επισκευή – διαμόρφωση αποδυτηρίων και επισκευή ζημιών και
  • Μικροεπισκευές για την ασφάλεια του γηπέδου.

Φορέας υλοποίησης των εργασιών είναι η ΠΙΝ, η μελέτη θα εκπονηθεί από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και το κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 8.500ευρώ (ΚΑΕ 989901016004001 της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας). Με το πέρας των εργασιών υπεύθυνος για τη συντήρηση του γηπέδου είναι ο Δήμος Κέρκυρας.

2/ Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, του Δήμου Κέρκυρας και της ΑΕ Λευκίμμης,βάσει της οποίας, η ΠΙΝ θα υλοποιήσει τις εξής εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης:

  • Κατασκευή φυσούνας και
  • Εργασίες λειτουργικότητας γηπέδου και ασφάλειας αθλητών και θεατών.

Φορέας υλοποίησης των εργασιών είναι η ΠΙΝ, η μελέτη θα εκπονηθεί από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και το κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 10.000ευρώ (ΚΑΕ 989901016004001 της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας). Με το πέρας των εργασιών υπεύθυνος για τη συντήρηση του γηπέδου είναι ο Δήμος Κέρκυρας.