Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/7/16

Περήφανοι για τους αθλητές μας

Περήφανοι για τους αθλητές μας



Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, τους αθλητές που έφτασαν στα υψηλότερα βάθρα διεθνών αθλητικών διοργανώσεων και μας έκαναν υπερήφανους.

Θερμά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Κωνσταντίνα Ρωμαίου, για την μεγάλη επιτυχία της και το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν, που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.

Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη για την πρώτη θέση στο μήκος στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Παίδων.

Θερμά συγχαρητήρια στον Νίκο Νεράντζη που κατάφερε να φτάσει στους προκριματικούς του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Άξιος ο προπονητής τους Παύλος Σκορδίλης, αποτελεί έμπνευση για όλους μας, με την επιμονή του, την υπομονή και τη σκληρή δουλειά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Πολλά μπράβο και στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του, γεγονός που οφείλεται -φυσικά- στη συνέπεια και ανιδιοτελή προσφορά όλων.

Είμαστε περήφανοι. Αυτή είναι η νεολαία στην Κέρκυρα, στα Ιόνια Νησιά. Φτιαγμένοι από ελπίδα, αντοχή και δύναμη.

Σας ευχαριστούμε Κωνσταντίνα, Παναγιώτη, Νίκο, Παύλο.
Μας δώσατε ένα ακόμη λόγο για να συνεχίσουμε, να δυναμώσουμε, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών και των αθλητικών συλλόγων.


Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Θεόδωρος Γαλιατσάτος