Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/5/16

Θεατρικές παραστάσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου

Θεατρικές παραστάσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου



Θεατρικές παραστάσεις σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς, πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου, φέρνοντας τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας σε επαφή και γνωριμία με τη θεατρική τέχνη, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία της ενεργής τους συμμετοχής σε αυτές.
 Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο του θεάτρου στα παιδιά δήλωσε:
«Το θέατρο αποτελεί παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό εργαλείο, ενώ ο βιωματικός χαρακτήρας των παραστάσεων, συνδυάζει το πεδίο του θεάτρου και της παιδείας με έναν εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο για τα παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό, πήραμε την πρωτοβουλία να φιλοξενήσουμε σε όλους τους Παιδικούς μας Σταθμούς μια διαδραστική παιδική παράσταση, όπου τα παιδιά υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.
Είναι πολύ σημαντικό να φέρνουμε σε επαφή τα παιδιά με τις τέχνες, καθώς ο πολιτισμός είναι μια δημιουργική διέξοδος, η οποία συμβάλλει στην πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου και στην ενίσχυση των κοινωνικών δεσμών και αξιών.»