Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31/3/16

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τ


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Τετάρτης 30/04/2016, η ανοιχτή εκδήλωση της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου μας, στο κινηματοθέατρο ‘’Αλέξης Μινωτής’’
με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, με τη σύμπραξη των εκδόσεων ‘’ΔΙΑΠΛΟΥΣ’’ και της συγγραφέα κ. Λάττα, η οποία παρουσίασε το παιδικό βιβλίο ‘’Ψωμί με ζάχαρη και αλάτι’’.
Στην εκδήλωση, την οποία προλόγισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλος Κεσόγλου, απευθύνοντας παράλληλα και το καθιερωμένο μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, παρευρέθηκαν παιδικοί σταθμοί του Δήμου, που με την παρουσία των διδασκόντων και των γονέων απόλαυσαν την όμορφη αυτή πρωτοβουλία.
Στο τέλος ανακοινώθηκε ότι η επόμενη ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12-04-2016 και ώρα 6 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο ‘’Αλέξης Μινωτής’’, με θέμα τη σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών.