Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30/3/16

Συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – ΝΑΟΚ

Συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – ΝΑΟΚ



Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του ΝΑΟΚ Τηλέμαχος Γαβαλάς και ο Γενικός Γραμματέας Ονούφριος Παυλογιάννης προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε προκειμένου να εκτελεστούν έργα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας.

Για τα έργα αυτά διατίθεται το ποσό των 23.233,11€ και αφορούν στη μελέτη και κατασκευή κερκίδων, επιδιόρθωση γλίστρας και επένδυσή της με ειδικό υλικό κλπ. και αναμένεται να είναι έτοιμα έως το τέλος του 2016.

Οι κ.κ. Γαβαλάς και Παυλογιάννης ενημέρωσαν επίσης τον Περιφερειάρχη για τις δράσεις του Ομίλου και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συνεργασία μεταξύ της ΠΙΝ και του ΝΑΟΚ, αναφορικά με την διεξαγωγή ναυταθλητικών εκδηλώσεων σε όλα τα Ιόνια Νησιά.
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος δήλωσε θετικός στη συνεργασία, εμπλούτισε την αρχική πρόταση με προσθήκη παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και προβολής των τοπικών προϊόντων, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου είδους δράσεις ενισχύουν την συνοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προωθούν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και προβάλλουν τα νησιά μας.

Η συνεργασία μεταξύ ΠΙΝ και ΝΑΟΚ θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και αναμένεται να διαμορφωθεί η τελική πρόταση για τη διεξαγωγή των δράσεων.