Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/10/15

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα
με τον νέο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στους δήμους Δυτικής Αχαΐας και Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τόσο στις υποδομές, όσο και στις περιουσίες των πολιτών, ενώ έμφαση δόθηκε στις εκτεταμένες ζημιές της αγροτικής παραγωγής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόριος Αλεξόπουλος, Π.Ε. Ηλείας Γεώργιος Γεωργιόπουλος και Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος, οι Δήμαρχοι Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ- Ιωσήφ Μοράντ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Βασίλειος Ματθαιόπουλος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων, καθώς και κάτοικοι της περιοχής, πολλοί από τους οποίους είχαν υποστεί ζημίες από την κακοκαιρία.