Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15/5/15

Ναυτιλιακό Επιμελητήριο Στηρίζει Πρωτοβουλία Υπουργού Μεταφορών



Ναυτιλία – “Ώρα για Δράση”
Ναυτιλιακό Επιμελητήριο Στηρίζει Πρωτοβουλία Υπουργού Μεταφορών




Με αφορμή τη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργάνωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Μάριος Δημητριάδης, στη διάρκεια της οποίας, παρουσίασε τα βασικά πορίσματα σχετικής μελέτης που εκπονήθηκε για το μέλλον της Ναυτιλίας, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, επικροτεί τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών και εκφράζει δημόσια, την ευαρέσκεια της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, για το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει στα θέματα Ναυτιλίας, εκ της ανάληψης της θέσεώς του.

Έχοντας συμμετάσχει  ήδη ενεργά στον αρχικό σχεδιασμό και εκτέλεση της Μελέτης,  το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, συνεχίζει την άμεση εμπλοκή του στην υλοποίησή της, αναλαμβάνοντας, μετά από πρόταση του Υπουργού Μεταφορών, την ευθύνη συντονισμού σχετικών επιτροπών που έχουν συσταθεί ανάμεσα σε εκπροσώπους του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Ναυτιλίας.

Εκλαμβάνοντας αυτό, ως ανταπόκριση σε σχετικές εισηγήσεις  που υπέβαλε και ως αναγνώριση της πολύ σημαντικής οικονομικής συνεισφοράς της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κυπριακή Οικονομία, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο καλωσορίζει το σύνθημα που υιοθέτησε ο Υπουργός Μεταφορών, “…Ναυτιλία – Ώρα για Δράση…” , σε σχέση με τους σχεδιασμούς του για την ανάγκη άμεσης αναβάθμισης της Κυπριακής Ναυτιλιακής Διοίκησης και της Κυπριακής Ναυτιλίας γενικότερα, και δηλώνει την άμεση ετοιμότητά του να στηρίξει πλήρως την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια του Υπουργού Μεταφορών.



Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο
15 Μαΐου 2015