Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23/4/15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Σε σχέση με το αίτημα της κυβέρνησης για χρήση των διαθεσίμων αποθεματικών από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πιστεύουμε πως:

H αυτοδιοίκηση, όπως και στο παρελθόν, έχει δείξει ότι είναι πρόθυμη να συμβάλει στις εκρηκτικές ανάγκες της πατρίδας και της κοινωνίας μας.

Είναι συνεπώς αυτονόητο ότι σε συνεργασία με την Κυβέρνηση θα εκτιμήσει το μέγεθος του προβλήματος, θα συνδράμει στον αγώνα της και θα αντιδράσει ανάλογα.

Είναι αντίθετη όμως σε μονομερείς ενέργειες που πλήττουν το κύρος και την αυτονομία της αυτοδιοίκησης, όπως οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Κρίνοντας τη σοβαρότητα του προβλήματος, θέλουμε άμεσα συνάντηση με την κυβέρνηση για να προχωρήσουμε σε μια πολιτική στάση που θα διασφαλίζει την οικονομική αυτονομία και απρόσκοπτη λειτουργία της τοπικής Αυτοδιοίκησης μαζί με αυτή της χώρας.

 

Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας