Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29/4/14

Περιοδεία αύριο του Β. Χατζηλάμπρου στο Πανεπιστήμιο Πατρών


Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα επισκεφθεί αύριο το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κώστα Γαβριηλίδη και κλιμάκιο της παράταξης. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι:

11.00 Πρυτανεία: συνάντηση με τον πρύτανη, τον Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων, καθώς και περιοδεία στα γραφεία της διοίκησης και στην Επιτροπή Ερευνών.
12:30 ΑΘΕ (Αμφιθέατρα Θετικών Επιστημών): συνάντηση και συζήτηση με φοιτητές, μεταπτυχιακούς και διδάσκοντες.
Παρουσία στη συνέλευση των εργαζόμενων του Δήμου Πατρέων
Στο μεταξύ, στη συνέλευση των εργαζόμενων του Δήμου Πατρέων παρευρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κώστα Γαβριηλίδη.
Στη σύντομη παρέμβασή του, ο Κώστας Γαβριηλίδης αναφέρθηκε στη σημασία να παραμείνουν δημόσιες όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, εκφράζοντας την αντίθεση τής Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας στην άμεση ή έμμεση ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία δρομολογείται τόσο σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο όσο και σε τοπικό, με πρώτους σε κίνδυνο τομείς τις υπηρεσίες καθαριότητας και τις υπηρεσίες ύδρευσης.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχεδιασμένη αποψίλωση των υπηρεσιών του Δήμου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μέσω των διαθεσιμοτήτων, γεγονός που συμβάλει στην επί της ουσίας διάλυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια στιγμή που δημιουργεί κλίμα απόγνωσης και φόβου σε δεκάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.