Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18/3/14

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ



Μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης έστειλε η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη και από τους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας μέσα από συνεντεύξεις τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η κα Χρυσοβελώνη που ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού της «Θεσσαλία, η Γη μας», υποστήριξε πως σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο πολίτης και οι ανάγκες του αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα.

«Τώρα ήρθε η ώρα μαζί να αγωνισθούμε για την οικονομία που παραπαίει, για τους αγρότες που υποφέρουν, για τον τουρισμό που βαλτώνει, για την βιομηχανία που αποδυναμώνεται, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κλείνουν η μια μετά την άλλη, για τους ανέργους και τους ανασφάλιστους, για τα νοικοκυριά που δίνουν καθημερινά την μάχη της επιβίωσης.

Αρχή μας βασική είναι η ισόρροπη ανάπτυξη σ’ ολόκληρη τη Θεσσαλία. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και έχουμε τις λύσεις. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο. Γιατί πάνω απ όλα η Θεσσαλία είναι η Γη που μας γέννησε και που θα μας ενώνει για πάντα! Γιατί η Θεσσαλία είναι η Γη μας!» επεσήμανε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της κας Χρυσοβελώνη με πολύ θερμά λόγια υποστηρίζοντας ότι η Θεσσαλία έχει μια πολύ σημαντική ευκαιρία να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις με το συνδυασμό «Θεσσαλία, η Γη μας».