Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/3/14

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ



Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ



Στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της εξέγερσης στο Κιλελέρ βρέθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Δυστυχώς σήμερα γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά της απογοήτευσης που νιώθουν οι πολίτες. Εδώ στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και της αγροτικής ζωής του τόπου γιορτάζεται μία σπουδαία επέτειος που συνδέεται άρρηκτα με τους αγώνες και τα δικαιώματα των αγροτών. Όμως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, οι αγρότες, επέλεξαν σήμερα να μην συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. Ποιος άραγε μπορεί να τους κατηγορήσει;

Είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αγρότες αισθάνονται πως αδικούνται κατάφορα από τις κυβερνητικές επιλογές. Κατανοώ απόλυτα και στηρίζω τα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Όσα έχουν επιβληθεί από την συγκυβέρνηση στον αγροτικό κόσμο είναι ανεδαφικά και παράλογα. Γι αυτό και επιβάλλεται αλλαγή πλεύσης.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε άμεσα νέα, ενιαία αναπτυξιακή  αγροτική πολιτική. Η κυβέρνηση οφείλει να αφουγκρασθεί τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και να ξεκινήσει μια ουσιαστική προσπάθεια για την έξοδο του πρωτογενούς τομέα από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει» δήλωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.