Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27/12/12

Αξιότιμα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών


Το ΕΕΑ έχει αλλάξει σελίδα και πλέον επενδύει σημαντικά στην άριστη εξυπηρέτηση των μελών του. Πάρα πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα δυο υποκαταστήματα του ΕΕΑ στο Περιστέρι και στην Γλυφάδα. Επιπλέον τα μέλη του ΕΕΑ μπορούν να απολαύσουν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου (e-επιμελητήριο).
Από την ιστοσελίδα του ΕΕΑ στην διεύθυνση www.eea.gr , μπορείτε να πραγματοποιήσετε σειρά από συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε το Επιμελητήριο.
Πιο συγκεκριμένα τα μέλη-επιχειρήσεις μπορούν:
  • να ελέγξουν τα στοιχεία που διατηρεί το Επιμελητήριο στα μητρώα του,
  • να εκδώσουν Πιστοποιητικά και Βεβαιώσεις,
  • να πληρώσουν συνδρομές που τυχόν οφείλουν, με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
  • να τροποποιήσουν μη σημαντικά στοιχεία τους, όπως στοιχεία επικοινωνίας κ.α.

Επισκεφθείτε την σελίδα του e-επιμελητηρίου του ΕΕΑ στον σύνδεσμο https://echamber.eea.gr/eChamber/login.php
Για να λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής και σε λίγες ημέρες θα είστε σε θέση να απολαύσετε πλήρως τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΕΑ.

Επίσης τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να εξοφλούν οφειλόμενες συνδρομές μέσω των διαθέσιμων δικτύων εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων τραπεζών που έχουν ενταχθεί στο σύστημα ΔΙΑΣ ,χρησιμοποιώντας τον Ηλεκτρονικό Κωδικό Πληρωμής, που αναγράφεται στην ταχυπληρωμή που αποστέλλεται μέσω ΕΛ.ΤΑ.
            Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλους τους τρόπους πληρωμής συνδρομών Ε.Ε.Α καθώς και για τα διαθέσιμα δίκτυα των συνεργαζόμενων τραπεζών, από το σύνδεσμο http://www.eea.gr/gr/el/content/tropoi-pliromis-syndromon-eea


Εφαρμόζοντας τις παραπάνω  νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ευελπιστούμε να μειωθεί σημαντικά η ταλαιπωρία των μελών μας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Θα δεχθούμε με ευχαρίστηση κάθε παρατήρηση σχετικά με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ή προτάσεις για το πώς αυτές μπορούν να γίνουν καλύτερες για τα μέλη μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γιάννης Ρεκλείτης
Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών