Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/11/11


Στο πλαίσιο υποστήριξης και ανάπτυξης δραστηριοτήτων ο Δήμος Οινουσσών πρόκειται να προβεί άμεσα σε σύναψη 12μηνης σύμβασης μίσθωσης έργου
Πολιτικού Μηχανικού (ΠΕ03)
Αντικείμενο Απασχόλησης


 Υποστήριξη και ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου Οινουσσών προγραμματικής περιόδου 2007-2013.
 Παρακολούθηση προγραμμάτων χρηματοδοτήσεως με παράλληλη προετοιμασία φακέλων για την ωρίμανση και την τελική ένταξη έργων και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στα ευρωπαϊκά προγράμματα.
Προσόντα:
 Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητος σχολών της αλλοδαπής.
 Επιτυχημένη προϋπηρεσία και πείρα τουλάχιστον 5 ετών στον ιδιωτικό τομέα με αντίστοιχες αρμοδιότητες.
 Άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και σύγχρονων τεχνολογιών.
 Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, γραπτώς και προφορικώς.
 Αποδεδειγμένα χαρακτηριστικά, όπως αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, δημιουργικότητα, ικανότητα να εργάζεται υπό πίεση, drive, self-motivation, ικανότητα να θέτει και να ανταποκρίνεται σε καταληκτικές ημερομηνίες (deadlines) και χρονοδιαγράμματα.
 Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους.
Παρέχονται:
 Ακαθάριστες Συνολικές απολαβές : 24.000ευρώ.
 Ευκαιρίες και προοπτικές σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον.
Οι Οινούσσες είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, πλησίον και ανατολικά της Χίου, γνωστές διεθνώς για την σημαντική θέση τους στην παγκόσμιο εμπορική ναυτιλία. Οι Οινούσσες έχουν καθημερινή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία με την Χίο (20 ή 60 λεπτά της ώρας) και αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα μέσω Χίου (30 λεπτά της ώρας), καθώς και τέσσερις φορές την εβδομάδα με την Θεσσαλονίκη.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους στον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Ευάγγελο Ηλ. Αγγελάκο, meliopoulou@0814.syzefxis.gov.gr με κοινοποίηση στο cosmoin@ath.forthnet.gr μέχρι και την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011.
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011
Ο Δήμαρχος Οινουσσών
Ευάγγελος Ηλ. Αγγελάκος